09162426412
    Filters
    تنظیمات
    جستجو

    آموزش درست کردن کیک تولد و کیک های ساده

    آموزش درست کردن کیک تولد و  کیک های ساده

    مواد لازم جهت تهیه کیک موز و گردو

    • کره 120 گرم
    • شکر قهوه ای روشن 200 گرم
    • تخم مرغ 3 عدد
    • وانیل نصف ق چ
    • گردو خرد شده 100 گرم
    • آرد 450 گرم
    • بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ
    • دارچین نصف ق چ سرپر
    • نمک یک چهارم ق چ
    • خامه صبحانه 180 گرم
    • موز خرد شده 2 عدد بزرگ

    طرز تهیه کیک موز و گردو خانگی خوشمزه و ساده مرحله به مرحله

    روش تهیه کیک خامه موز و گردو

    ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم . بعد از تخم مرغ ها گردوی خرد شده را به همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. آرد را چند بار الک کنید و نمک و دارچین را به آرد اضافه کنید و به همراه خامه به تدریج به مواد اضافه کنید . به طوری که 100 گرم از آرد را که داخل مواد ریختید مقداری از خامه را بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند .

    به موز های اسلایس شده مقداری از همان آردی که داشتید بپاشید و به خمیر ترکیب شده اضافه کنید.و با قاشق هم بزنید.دقت کنید به هیچ عنوان از آرد اضافه استفاده نکنید.سپس کف و دیواره قالبی که قطر آن 25 سانتی متر است را چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد تمام محتویات را در داخل قالب میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل کاملا گرم شده قرار دهید.این خمیر بخاطر وجود میوه کمی سفت و سنگین است که جای نگرانی نیست .بعد از اینکه کیک را تست کردید و آماده شد میتوانید به هر شکلی تزیین کنید.


    طرز آماده کردن کیک خانگی

    • تخم مرغ 3 عدد
    • آرد گندم 2 پیمانه
    • شکر 1 تا 1ونیم پیمانه
    • روغن مایع نصف پیمانه
    • شیر پرچرب نصف پیمانه
    • وانیل مایع 1 ق مرباخوری
    • بیکینگ پودر 2 ق مربا خوری
    • نمک به مقدار کم

    انواع کیک خانگی خوشمزه با ساده ترین روش!

    روش پخت کیک خانگی ساده

    برای آماده کردن کیک قبل از هرکاری فر را گرم کنید.

    ابتدا باید مواد خشک را باهم مخلوط کنیم .به این ترتیب که آرد را با بکینگ پودر و نمک ترکیب میکنیم و 3 بار الک میکنیم .سپس در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با شکر ، روغن ، شیر و وانیل مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم تا رنگ مواد لیمویی شود و شکر آن حل شود. مواد آماده شده را کم کم به آرد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک هم میزنیم .تا صاف و یکدست شوند.وقتی چند حباب روی مواد به وجود آمد دیگر نباید به هم زدن ادامه دهید چون هم زدن زیاد باعث خوابیدن پف مواد کیک خواهد شد.اگر دوست داشته باشید کیک شما طعم پرتغال یا نارگیل داشته باشد میتوانید مقداری از پوست پرتغالی یا نارگیل را رنده کنید و داخل مواد کیک بریزید.

    کف و دیوارهای قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط قرار دهید. به هیچ وجه هنگام پخت کیک در فر را باز نکنید و بعد از 20 دقیقه با یک خلال چوبی آن را تست کنید که اگر به دیواره خلال نچسبید آن را از فر در بیارید.کیک آماده شده را از فر خارج میکنیم و به مدت 5 دقیقه استراحت میدهیم تا قالب آن سرد شود. و بعد کیک را از قالب بیرون می آوریم و برش میزنیم.


    آموزش پخت کیک تولد

    • تخم مرغ 4 عدد
    • شکر 100 گرم
    • آرد 80 گرم
    • کاکائو 20 گرم
    • بیکینگ پودر 1 ق چ
    • آب جوش 2 ق س
    • وانیل 1/4 ق چ

    * مواد تزئین کیک*

    • خامه قنادی 700 گرم
    • شکلات چیپسی به مقدار لازم
    • خامه صبحانه 130 گرم
    • شکلات 100 گرم
    • میوه جهت تزیین به مقدار لازم
    • گردو به مقدار لازم

    کیک تولد فضانورد پسرانه | +21 مدل کیک سفارشی جدید با ارزانترین قیمت خرید

    روش پخت کیک تولد

    ابتدا باید زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنیم و زرده را با شکر و آب جوش هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و رنگ آن کرمی رنگ و روشن شود.در حین هم زدن زرده و شکر وانیل را هم اضافه میکنیم تا با بقیه مواد ترکیب شود.وقتی مواد کشدار و غلیظ شد کنار میگذاریم و در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ را هم میزنیم تا پف کند در حدی که وقتی ظرف را برمیگردانیم از داخل ظرف بیرون نریزد . در این مرحله سفیده و زرده را با هم مخلوط میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم تا پف سفیده نخوابد.

    در ظرف دیگری آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر مخلوط میکنیم و الک میکنیم و روی مواد به تدریج میریزیم .اگر بخواهید کیک ساده درست کنید میتوانید کاکائو را حذف کنید و به مقدار آرد اضافه میکنیم .یعنی آرد باید 100 گرم شود. کف قالب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و مواد را داخل آن میریزیم. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم میکنیم و قالب را به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار میدهیم .

    کیک آماده شده را بعد از سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و از دو یا سه لایه ببرید و تزیین کنید.

    برای تزیین خامه قنادی را که به دمای محیط رسیده با هم زن بزنید تا فرم بگیرد و جای پره ی همزن روی خامه باقی بماند. لایه های کیک را با کمپوت و یا قهوه رقیق شده مرطوب کنید و بعد خامه فرم گرفته شده را روی لایه های بریده شده کیک میریزیم و برای روی خامه هم میتوانیم از میوه کمپوتهای مختلف و یا گردو ، ترافل های بیسکویتی استفاده کنید.لایه های کیک را روی هم قرار میدهیم و روی تمام قسمت های کیک را با خامه ی فرم گرفته شده می پوشانیم . البته برای این کار بهتر است از صفحه گردان استفاده کنید تا بتوانید راحت تر خامه را روی کیک بکشید.

    برای روی کیک هم میتوانید از گاناش استفاده کنید. و برای درست کردن گاناش هم 130 گرم خامه صبحانه را با شکلات مخلوط میکنیم . به این ترتیب که خامه را روی حرارت ملایم گرم میکنیم و بعد شکلات را به آن اضافه میکنیم و به محض اینکه شکلات را به خامه اضافه کردید خامه را از روی حرارت بر میداریم و تن تن هم میزنیم تا با حرارت خامه شکلات ذوب شود. مخلوط بدست آمده را میتوانید از صافی رد کنید تا اگر دون دون خامه داشت از صافی رد شود و گاناش یکدستی به دست بیاید. گاناش آماده را روی کیک بریزید و با میوه های مختلف تزیین کنید.


    روش تهیه کیک میوه

    • آرد 250 گرم
    • تخم مرغ 2 عدد
    • شکر 175 گرم
    • وانیل 2 ق چ
    • کره 175 گرم
    • توت فرنگی 200 گرم
    • پودر خاک قند 3 ق غ
    • سس توت فرنگی نصف استکان

    طرز تهیه کیک میوه ای سریع و راحت | آموزشگاه آشپزی آشپزشو قنادشو

    آموزش درست کردن کیک میوه

    ابتدا کره و شکر را هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند و دانه های شکر با کره حل شوند.در حین هم زدن کره و شکر تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. بعد از اینکه مواد با هم ترکیب شدند وانیل را هم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدهیم .وقتی مواد به اندازه کافی هم زده شدند آرد را مخلوط میکنیم . احتیاجی نیست آرد را کم کم اضافه کنیم .در حین هم زدن باید دیواره های ظرف را تمیز کنید تا آرد و وانیلی که به دیواره ها چسبیده با بقیه مواد مخلوط شود.

    توت فرنگی های شسته شده و خشک شده را خرد میکنیم . البته میتوانید از هر میوه ی دیگری هم استفاده کنید.

    خمیر آماده شده را در قالب چرب شده میریزیم و تکه های میوه را در کیک فرو میکنیم. و قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد

    در این فاصله بقیه توت فرنگی های خرد شده را درون یک تابه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و سس توت فرنگی را هم به آن اضافه میکنیم تا با حرارت ملایم سس داخل توت فرنگی بجوشد و توت فرنگی ها نرم تر شوند .ولی نباید بگذاریم توت فرنگی له شود.

    کیک پخته شده را از فر بیرون می آوریم و صبر میکنیم تا خنک شود. و وقتی سرد شد از قالب بیرون می آوریم .سس آماده شده و سرد شده توت فرنگی را روی کیک میریزیم و در اخر پودر خاک قند را روی سس روی کیک میریزیم تا به آرامی جذب سس شود. نوش جان

    مدل کیک میوه ای؛ بهترین مدل های کیک برای خانم های کدبانو


    کیک شکلاتی  با روکش گاناش

    • تخم مرغ متوسط 6 عدد
    • آرد 200 گرم
    • پودر کاکائو 4 ق س
    • بیکینگ پودر 3 ق چ
    • وانیل یک هشتم ق چ
    • شیر نصف پیمانه
    • روغن مایع سه چهارم پیمانه
    • شکر 250 گرم
    • خامه صبحانه 120 گرم
    • شکلاتی شیری 200 گرمپ

    تزئینات کیک و دسر با گاناش شکلاتی - طرز تهیه گاناش - لوازم قنادی بهگز

    طرز تهیه کامل کیک شکلاتی

    ابتدا مواد خشک را به جز شکر با هم مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم تا اگر رطوبت و یا ناخالصی داشت از بین برود.سپس در یک ظرف مناسب تمام مواد را به جز خامه و شکلات شیری با هم مخلوط میکنیم و با هم زن برقی هم میزنیم و موادی را که به دیواره چسبیده را مدام با لیسک به داخل مواد میریزیم.

    به اندازه ای که مواد مخلوط شوند و شکر در آن حل شود و کمی روی آن حباب دار شود هم زندن را ادامه میدهیم . سپس مواد آماده شده ی کیک را داخل قالب 24 سانتی که از قبل با روغن چرب کردیم میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد و به مدت 1 الی 1 ساعت و نیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کیک بپزد .دقت کنید در حین پخت کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا زمانی که 3/4 از پخت کیک گذشته باشد.

    در فاصله ی پایانی پخت کیک مایه گاناش یا همان روکش شکلاتی را آماده میکنیم .داخل یک قابلمه که روی حرارت قرار دادیم شکلات و خامه را میریزیم و با حرارت ملایم مواد را مرتب هم میزنیم تا شکلات در خامه ذوب شود و وقتی که جوش آمد بعد از یک تا دو دقیقه آن را از روی حرارت برمیداریم.

    وقتی کیک پخت و کاملا سرد شد از قالب جدا میکنیم و مایه گاناش آماده شده را به صورت داغ روی کیک میریزیم و با ترافل های رنگی و یا میوه ی دلخواه تریین میکنیم.

    فرارو | طرز تهیه کیک اسفنجی شکلاتی با روکش گاناش


    کیک خامه ای برشی

    • خامه آماده شده قنادی 1 کیلو
    • شکر 1 پیمانه
    • آرد 1 و نیم پیمانه
    • تخم مرغ 4 عدد
    • بیکینگ پودر 1 ق سر صاف
    • وانیل 1/8 ق چ
    • روغن مایع 4 ق غ
    • آب 4 ق س
    • اسانس دلخواه چند قطره
    • بادام پولکی برای تزیین
    • ترافل شکلاتی برای تزیین

    طرز تهیه شیرینی تر برشی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی

    طرز تهیه کیک خامه ای برشی

    برای درست کردن این کیک ، ابتدا باید سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا کنیم . سپس سفیده را با همزن میزنیم تا جایی که پوک و سبک شود و حجمش چند برابر شود و از داخل ظرف سر نخورد.

    در ظرف دیگری زرده ها را همراه با شکر و 1/8 قاشق چایخوری وانیل هم میزنیم تا حجم زرده ها دو برابر شود.بعد به زرده ها روغن مایع و چند قطره اسانس اضافه میکنیم و یک دور با همزن هم میزنیم تا با مواد مخلوط شوند.سپس آرد را با بکینگ پودر مخلوط میکنیم و از الک رد میکنیم و به مواد زرده اضافه میکنیم.وقتی آرد الک شده را اضافه میکنید باید با لیسک هم بزنید . بعد مواد زرده را به سفیده اضافه میکنم و هم میزنیم . با این کار دیگر پف کیک نمیخوابد. بعد از اینکه مواد را به حالت دورانی هم زدیم و کاملا با هم مخلوط کردیم . در یک قالب کمربندی مستطیلی شکل یا قالبی که ته آن کاغذ روغنی قرار دادید به ابعاد 20 در 30 ، مواد کیک را میریزیم و قالب کیک را در طبقه سوم با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم .

    کیک پخته شده را پس از سرد شدن از قالب جدا میکنیم و از وسط نصف میکنیم و به یک طرف از لایه های کیک کمی شربت یا آب کمپوت میزنیم و بعد خامه ی آماده شده ی قنادی را روی یک لایه از کیک می مالیم و بعد لایه بعدی کیک را روی آن قرار میدهیم و روی لایه بالایی هم کمی شربت می مالیم و بعد خامه را روی آن به صورت یک آستر میکشیم.سپس 4 طرف ضایعات کیک را میبریم تا یکدست و زیبا شود و کیک را از وسط به صورت عمودی می بریم و بعد به صورت افقی به صورت سه گوش برش میزنیم و روی هر کدام از برش ها شکوفه هایی از خامه میگذاریم و روی خامه را با بادام های پولکی و یا ترافل شکلاتی تزیین میکنیم.

    طرز تهیه شیرینی تر تخته ای خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

    نظر خود را وارد نمایید.